Política privacitat

El nostre objectiu, és ser el més transparents possible amb els nostres usuaris i clients, sobre les dades personals que recopilem. La seva privacitat és important per a nosaltres.

Mitjançant la lectura de la present Política de privacitat, l’usuari queda informat sobre la forma en què CLUB DE TIR EL MOLI recapta, tracta i protegeix les dades de caràcter personal que li són facilitats a través del lloc web – https://www.clubdetirelmoli.com/ (d’ara endavant, el lloc web) i aquelles altres dades que pugui facilitar en un futur a CLUB DE TIR EL MOLI per altres mitjans.

L’usuari ha de llegir amb atenció aquesta Política de privacitat, que ha estat redactada de forma clara i senzilla, per facilitar la seva comprensió, i determinar lliure i voluntàriament si desitja facilitar les seves dades personals a CLUB DE TIR EL MOLI.

En emplenar qualsevol formulari de la plana web corporativa i fer clic en la casella “He llegit la política de privacitat” o similar, l’usuari manifesta expressament que ha llegit la present política de privacitat on s’indiquen els tractaments de dades que es realitzen i les finalitats, entre d’altres informacions, donant-se així compliment al deure d’informar que imposa la normativa de Protecció de Dades.

En aquells casos en que en la plana web corporativa es sol·liciti el consentiment per a una finalitat concreta, en clicar la casella “Accepto” o similar, l’usuari dona el consentiment inequívoc i exprés per al tractament en qüestió.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

• Identitat: CLUB DE TIR EL MOLÍ
• Adreça postal : PARATGE EL MOLÍ N.- 260 KM 19.6 17490 Llançà (GIRONA)
• Telèfon:621209580
• Correu electrònic: rgpd@clubdetirelmoli.com

Tractament de DADES recaptades mitjançant la WEB
Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En el CLUB DE TIR EL MOLI tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar i atendre la seva sol·licitud d’informació y/o prestació d’un servei i, en el seu cas, enviar-li comunicaciones comercials.

No es prendran decisions automatitzades en base a les dades proporcionades.

Per quant temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió, respectant els terminis legals de conservació.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

• Execució d’un contracte (prestació de servei): Atendre la seva sol·licitud d’informació i/o prestació d’un servei

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Les dades seran tractades per les empreses del grup, que son les indicades en l’ “Avís Legal” que podran consultar en el lloc web corporatiu.

Transferències de dades a tercers països?

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem en CLUB DE TIR EL MOLI procedeixen del propi interessat.

No es tracten categories especials de dades personals (són aquelles dades que revelin l’origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l’afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques dirigides a identificar de manera unívoca a una persona física, dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o l’orientació sexual d’una persona física).

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en CLUB DE TIR EL MOLI estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, CLUB DE TIR EL MOLI deixarà de tractar les dades, a menys que hi hagi motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

També tindrà dret a sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals. Això significa que tindrà dret a rebre les dades personals que ens hagi facilitat en un format estructurat, d’ús comú i llegible per una màquina, per poder transmetre-ho a una altra entitat directament, sempre que tècnicament sigui possible.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol momento, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Pot exercir els seus Drets adreçant-se al responsable presencialment, per correu postal acompanyant fotocòpia del seu DNI o document oficial identificatiu, o bé per correu electrònic a l’adreça electrònica del responsable, acompanyant a la instància/sol·licitud una fotocòpia del seu DNI o document oficial identificatiu. Els formularis per a les sol·licituds/exercici de drets, pot trobar-los al següent lloc web: https://www.aepd.es/reglamento/derechos/index.html#section1

En cas que cregui vulnerats els seus drets pel que concerneix la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent:

· Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6, 28001 – Madrid.
https://sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web/vistas/infoSede/queSede.jsf

Horari d’Estiu

Del 10 d'abril al 8 d’octubre
 

Dimecres, dijous i divendres

De 11.30 a 20.30

Dissabtes de 8.00 a 20.30

Diumenges i festius de 8.00 a 13.30 h
 

Horari d’Hivern

Del 8 d’octubre al 18 de març 2019

De dimecres a divendres de 10 h a 18 h

Dissabtes de 08 h a 18 h

Diumenges i festius 08 a 13.30 h

 

Tancat per vacances

Del 24 de desembre al 14 de gener (ambdós inclosos)

Club de Tir el Molí  © 2020. All rights reserved. Coded by Globaldevelopers